Sommaren i komprimerad form

Jag försöker, även om det blir uppehåll då och då, blogga om de viktigaste sakerna som passerar i livet. Även om det bloggas i efterhand tycker jag att det är kul att tidslinjen som bloggen ändå utgör har så få och små hål som möjligt. Jag insåg precis att jag knappt kommenterat sommaren. Det är i och för sig inte så konstigt – under semestern försöker jag hålla mig ifrån datorer så långt det är möjligt, och sen jag kom tillbaks till Stockholm har allting gått i ett rasande tempo. Det har inte funnits tid till helt enkelt. Så därför kommer en snabb sammanfattning här.

Sommaren började egentligen redan i början av juni då jag var i N.Y med familjen, det skrev jag några rader om här. Sen blev det lite mer jobb, och sommaren fick riktig fart i juli igen. Då började vi med lite jobb – några spelningar med By Grace. Först på konferens uppe i Lappland, sen till Italien där vi spelade på en gospelfestival. Italien är fantastiskt i alla avseenden – bra klimat, god mat och gott vin – allt i goda vänners lag. Det är härliga tillfällen som man ogärna missar.

Efter gig stannade jag och Beatrice kvar några dagar för att njuta av Gardasjön – ett helt fantastiskt ställe visade det sig. Magiska vyer, god mat, och hela vistelsen kröntes av vinprovning i det världsberömda vindistriktet Valpolicella. Jag kan verkligen rekommendera det här stället om du har vägarna förbi. En vinprovning och tillhörande middag där är obeskrivligt. Och det absolut bästa tipsen för en lyckad bil-semester: ställ in GPS:en på “Vacker väg” om du har den inställningsmöjligheten. Det alternativet kan vara helt avgörande för vad du får se.

Därefter var det riktigt ledigt i ett par veckor, de flesta dagarna i Norrland på olika breddgrader. Mycket skönt och välbehövligt. Sommaren avslutades med ett besök på Lögdö Musikläger som firade 10-årsjubileum i år. Jag har inte varit med på ett par år, så det var ett kärt återseende.

Sen bar det av ner till Stockholm igen, och sen dess har det varit full fart. Jag konstaterar så här i efterhand att det blev en väl avvägd sommar, även om man alltid kan tänka sig vara ledig längre.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.