Om mig

Sebastian Robertsson – frilansande kapellmästare, pianist och arrangör. 

11 tankar kring ”Om mig

 1. Hej! och kul att se dig igen! Senast var i dagen när jag läste om jubla. Bra initiativ lät det som. Jag försöker göra nåt liknande häruppe men var finns alla musiker? (just ja, i sthlm…) Hörde av Erika Sjödin att du spelade piano till spectra och att ni var i Chi-town på gospel heritage. Är det nåt du rekomenderar? Har lite delade känslor över att fara över igen… Nåväl, hoppas livet går på bra annars och ha det så gott.
  Hälsa så mycket till johan också och ta hand om er.

  Var välsignad/johan

 2. Why be content with happiness when you could have joy? Happiness springs from satisfying our physical emotional, and mental needs. Joy springs from satisfying our spiritual needs-finding meaning, making a difference. This is the most powerful human motivator.
  Emotional intelligence not only allows us to bring out the best in others, it also allows us to become more productive and creative ourselves.

  Tack för inbjudan till din blogg!!
  Ovan är delar av det som inspirerade mig denna stillsamma ”moll”dag. Mycket gott som ger kraft handlar om kreativitet och därför inspireras jag av dig också…. Hälsningar din (arbets)kamrat Anneli

 3. Hej lillebror!
  Vilken himla snygg blogg du har! Roligt att läsa dina så mycket tankvärda inlägg om livet, spelningar, filmer, böcker osv… Hoppas du har det bra, mår bra, inte har allt för mycket att göra så du hinner med ”livet” och att du (och Bea) hittar hem till Sundsvall något framöver. Tjejerna längtar ju efter sin ”gudfar”.

  Många kramar/Erika

 4. Hej!

  Blev så imponerad igår när jag såg Idol och den grymma pianisten som kompade deltagarna. Jag mailade produktionsbolaget och fick svar att det va du. Jag har spelat en hel del improvisationspiano men skulle vilja utvecklas ytterligare. Har du någon möjlighet att ge lite lektioner emellanåt?

  Lycka till med Idolkompandet!

  Mvh

  Josef Axelsson, josefaxelsson@hotmail.com

 5. Halloj

  Kollade in SR Västernorrlands hemsida och såg att du hade varit gäst hos Karin L.
  Fick en idé´och vill komma i kontakt med dig som kapellmästare för ett kanske uppdrag, kan du inte höra av dig kan vi snacka/ Lennart

 6. Nämen hej Basse, jag tänkte på dej för ett tag sedan och bara några dagar senare så dyker du upp i tv rutan. Himla roligt att det går så bra för dig. Själv blev jag pappa för cirka en månad sedan och är så lycklig med min son och flickvän. Ha det gott / André,sundsvall (vnrl pöjken i sundsvall)

 7. Tjenixen killen!

  Jorden har snurrat rätt många var sen sist, kom så plötsligt att tänka på dig nyss när jag satt och slösurfade (barnen sover båda två!). Tänkte att du garanterat gick att hitta igen på nätet – roligt att se att du inte legat av dig :-)

  Hoppas att livet leker och att du är tillfreds med tillvaron! Själv ska jag snart börja jobba igen efter 10 månaders föräldraledighet, tiden rusar fram och barnen blir bara större och större. Det är en fröjd att få vara tillsammans med dem, vi har otroligt mycket skoj, och det ska bli superskönt att återgå till arbetslivet oxå! Martin ska vara hemma med de älskade illbattingarna tom aug-08, sen får vi se. På måndag drar vi till en kanarieö och leker på stranden i två veckor och sedan blir det jul och stök och lek i Hoting. Nu på söndag ska vi föresten till östersund, på Sveas dop. Hon är superfin, Sixten och jag var där själva några dagar i oktober, härligt med ett barn i det fannbynska hemmanet oxå!

  Kramar från en avlägsen pluggkompis ;-)

 8. Hej!

  Jag vill veta vilken årstid som man är mest sårbar när det gäller huggormar. Det här är väldigt viktigt då jag gillar att spendera tid ute i skogen. Jag har aldrig biten av en orm så jag tyckte att det du skrivit i din blogg ang. det här är väldigt intressant!

  Mycket intressant information.

 9. Hej Basse!

  Nu var det länge sedan sist… :) Är tillbaka i Sundsvall igen efter 6 år i Californien. Och jag som haft en del ganska nära kontakter med Rattle Snakes och Black Widows har alltid fnyst åt svenska huggormars farlighet, men efter att ha läst din story, så inser jag att det tydligen kan vara MYCKET individuellt det där… man kan ju undra om nötallergin på något vis är närbesläktad med huggormsdito… i så fall skall jag också passa mig noga, för jag har lite känning av andfåddhet om jag äter jordnötter.

  Det dök upp en liten teknikfråga i huvet på mig och då tänkte jag genast på dig… :) När det gäller portabel digital inspelning, är det fortfarande DAT som gäller och var hittar man i så fall något lämpligt begagnat, eller är det annan teknik som gäller idag?

  Ha det bra!

  John

 10. Hej Basse

  Vet ej om du kommer ihåg mig, men vi gjorde lumpen ihop på Midlanda.

  Kul att se dig i tv-rutan flera gånger i veckan. Kul att det går bra för dig.

  Själv bor jag kvar i hälsingland med fru och två barn.

  MVH
  Drejen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.