Kulturnatt i Uppsala

Veckan har mest varit fyllt med en rejäl förkylning och administration för att få ihop band och arrangörer till höstens finaler av Expedition Idol. Men jag har också hunnit med att spela på invigningen av Folkuniversitetet nya lokaler, planka låtar till nästa veckas bröllop samt sitta kapellmästare på en föreställning under Uppsala Kulturnatt som hade det föga innovativa namnet “Från barocken till rocken”. Det sistnämnda var en kul tillställning med band, bra solister, stråkar, kör och dansare. Sent på kvällen bar det av till fest, men eftersom det vankas mer jobb under söndagen så fick det bli en halvtidig kväll. Apropå bilden – varför får man inte alltid en egen loge?


Kommentarer

2 responses to “Kulturnatt i Uppsala”

  1. Ann Vagner Avatar

    Allvarligt talat. Vilken bra blogg. Jag har nu läst nästan allt, gillar 95% till hundraprocent. Jag är inte datanörd så jag hoppar över det snacket. Jag blir nästan kär, tur man är gift. Hur många läsare har du?

  2. Oj, det var fina och stora ord. Tack för att du läser! Det verkar som att jag har lyckats få en skaplig trogen läsarskara, om man nu ska tro statistiken. I’ll keep bloggin´…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.