Gig med Samuel på Nyhem

Då var de tre första dagarna av Nyhemsveckan avklarade. Allt har funkat bra, mycket tack vare den nya hallen som byggts under året. En ganska stor inomhushall som rymmer ungefär 3000 sittplatser. Grymt bra scen, bra ljud och in-ear-monitor.

Vi som spelar består av ett sex-manna-band plus en kör på över 20 personer. Ett skönt gäng med riktigt bra musiker. Det är när man gör sånna här jobb som man förstår varför eliten av studiomusiker under 80-talet kom från frikyrkan.

Ikväll gjorde vi i husbandet ett kanongig utomhus med Samuel Ljungblahd. En entusiastisk publik sjung med och dansade till i princip varje låt. Helt galet med en svensk kristen artist som har en sån hängiven publik. För er som inte vet vem Samuel är så kan du titta här eller här, eller lyssna på Let’s Dance på TV4 där han är den manliga sångaren. Det blev helt enkelt en fantastisk kväll. Vi var dessutom tre keyboardister – hur ofta händer det? Jä!

3 tankar kring ”Gig med Samuel på Nyhem

  1. Hej! Jag hittade din gamla blogg när jag googlade runt lite. Du har väl inte missat att Kirk Franklin kommer till Stockholm i november? Läs i så fall mer på http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=172638
    Samuel ska också dit så jag antar att nyheten redan nått dig? Nåväl, ses i Globen!? =) Hälsningar Sabina

  2. Fantastiskt sväng på er!
    Synd att vi inte hann hälsa. I ärlighetens namn kände jag inte ens igen att det var du som satt vid pianot…
    well, nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.