Företagsjobb i Huskvarna

by

in

I lördags åkte vi ner med ett nio-mannaband för att spela på en lite större fest. Magnus Bäcklund och Beatrice var kvällens artister. Efter torsdagens rep hade vi nästan 30 låtar på repertoaren, inklusive blåsarr (tacka för lite gamla Sibelius-noter som jag brukar säga).

Vi började kvällen med ett litet lounge-set utomhus där vi gjorde fem låtar på liten sättning. Exklusivt och fint. Sen flyttade vi inomhus för att göra huvud-setet. Tyvärr var vår monitor-situation mer eller mindre katastrofal så mycket av spelglädjen försvann. Så är det ibland – men det är bara att spela på så gott det går. På det hela taget en mycket trevlig helg!


Kommentarer

One response to “Företagsjobb i Huskvarna”

 1. Johan M Avatar
  Johan M

  Tjena Sebastian!

  Halkade in på din blog via Facebook. Du är en av de som oftast kommer upp som förslag på “People you may know”. Vi verkar ha ett tjugotal gemensamma bekanta, musiker mm. Tyvärr missade jag ju era gig i New York senast när jag var där med CA över helgen.

  Hur som helst, jag läst den där ormhistorien och var tvungen att kommentera… Vilken helt otrolig historia och vilka konsekvenser en slumpartad händelse kan få! Jag kommer definitivt gå försiktigare i sommar. Skönt att allting ändå gick som det gick. By the grace of God…

  Ha en skön sommar, jag anar att vi ska på samma bröllop i början på augusti. ;-)

  /Johan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.