Företagsevent på Nalen

I går började dagen på Hotell Södra Berget i Sundsvall där vi firat Beas mamma som fyllde 60. Snabb avfärd ner till stan för att synka ihop med De Sotos som också skulle tillbaks till Stockholm.

Strax innan 13.00 anlände vi till Nalen där kvällens evenemang skulle gå av stapeln. Det blev en intensiv eftermiddag då allt skulle repas ihop på kort tid. För ovanlighetens skull var jag ensam keyboardist, så det blev en lite större keyboard-rigg än vanligt. Dessutom körde vi lite grejer från min dator, bland annat ett grymt intro på Final Countdown.

Min utsikt
Min utsikt

Giget gick bra – alla låtar satt som en smäck, och nästan alla prisutdelningar flöt på. En av vinnarna var inte på plats, så då blev det lite märkligt när vi drämmer på med en jingel, alla applåderar och tjoar men ingen kommer upp. Well, så kan det bli.

Nu är det en liten soft dag med tvätt och ett försök att installera Voddler. Självklart gick det åt pipan eftersom de inte stödjer Mac (det visste jag), men framförallt för att VM Ware inte har stöd för Open GL-drivrutiner för bildskärmskortet (det visste jag inte). Så, det blev inget med det.


Kommentarer

2 responses to “Företagsevent på Nalen”

  1. Hej vännen!
    Satt o slökollade in länkarna du lagt in. Hittade din bror på bild, och konstaterar att ni har några grymma hårgener i familjen! Inte så jättelika för övrigt, men ni delar ett mäktigt Robertsson-svall.. :) Papps?
    Kram från hovhornist Berg

  2. Hehe. Jovars, nog är det paps. Inte nån jättebra bild, men ändå:

    http://www.musikensvanner.se/default.asp?id=4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.