En vecka med “Elvis” och Glada Hudik-teatern

by

in

Den här veckan har jag haft den utomordentliga förmånen att spela med Glada Hudik-teatern och deras uppstättning av Elvis. Först och främst är hela ensemblen grymt skön – så många fantastiska karaktärer och människor som brinner för sitt skådespeleri. Sen ett grymt band med idel goda vänner, fantastiskt kul!

Det finns naturligtvis massor av saker att säga om den här veckan, men det mest bestående intrycket är nog den omedelbara kärleken som hela ensemblen utstrålar. Sen är ingen föreställning lik en annan; det händer alltid nåt som leder till oväntade repliker, och ofta är det då det blir som roligast. Vi i bandet har ju till skillnad från publiken hygglig koll på manuset och vad som egentligen ska hända, så ofta garvar vi lite extra utan att publiken förstår varför. Det är som Per Johansson sa under torsdagsföreställningen: “Det är en publik framför och en bakom.”

Hatten av för hela gänget!

– Posted using BlogPress from my iPad


Kommentarer

3 responses to “En vecka med “Elvis” och Glada Hudik-teatern”

  1. madde Avatar

    Ha Ha Underbart!
    Man blir glad av att bara läsa ditt inlägg.
    Stor Kram :)

  2. Håll koll på finalen i Globen framåt hösten. Tror att det fortfarande finns biljetter.

  3. […] sex år. Jag känner dessutom alla andra i bandet ganska väl och jag fick själv möjligheten att vikariera i bandet under en vecka i våras – kanske årets höjdpunkt för mig som […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.