En vecka med företagsjobb

by

in

Veckan har till största delen bestått av två företagsjobb. Först ett med Carola i tisdags – särskilt kul att återse band och crew från turnén. Vi gjorde bara två låtar, men det blev å andra sidan väldigt bra versioner inför en entusiastisk publik.

Sen var det dags för ett mastigt jobb med herrarna Karl Dyall, Jocke Bergström och Rennie Mirro. Dessutom var Hanna Lindblad och Sarah Dawn Finer gäster. Vi skulle dels underhålla en stor middagspublik med några ganska avancerade dansnummer, ett set med Sarah samt två dansset. Allt på mini-storbandssättning; två trumpeter, trombon, sax och fyrmannakomp. Allt skulle repas ihop på två eftermiddagar, så det var mycket material på kort tid. Det är då man inser vad otroligt privilegierad man är, att få jobba ihop med så bra musiker som spelar så bra redan vid första genomspelningen.

Det blev en kul men lång kväll. Några timmar sömn, nu på flight till Umeå för ett bröllop. Därefter ett gig i Sundsvall i morgon, sen väntar en hyggligt öppen och obokad vecka. Ser fram emot det…

– Posted using BlogPress from my iPad


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.