Då var ytterligare ett år avklarat. När man kollar runt bland bloggar är det många som går igenom vad året har innehållit, vissa i mer detalj än andra. Jag är lite för seg för att göra nån lång variant, men det blir ändå en liten lista över utvalda delar av kalendern.

Det började med turné med By Grace runt i delar av mellannorrland, en resa med SVT till London och Sjung Gospel i Berwaldhallen. Därefter lite mer gospelgigs, bland annat Gospelfestival i Gävle, Carolas 25-årsjubileum som artist och lite mindre event-jobb. I april ledde jag musiken på en konferens i Elimkyrkan i Sundsvall och maj präglades av lite större eventjobb där arrangering tog den mesta tiden. Därefter lite sommarkryss på TV4, sen drog  Idol igång med slutaudition i Globen. Mer eventjobb och dessutom ett gig med Vila – vår psalmjazzgrupp som spelar alldeles för lite om jag ska vara ärlig. Därefter en turné med By Grace till Italien, sen spelade jag på hela Nyhemsveckan. Innan semestern åkte jag också med One Voice, Sarah Dawn Finer och Sanna Nielsen till Dalhalla för en konsert.

Direkt efter konserten gjorde jag det galnaste under 2008 – jag tog med mig Johan Junstrand och åkte till New York för att gå på Bruce Hornsby. Eftersom jag fick träffa honom och hela bandet så blev det en oförglömlig upplevelse. Direkt när jag kom hem var det Stockholm Gospelfestival som firade jubileum. Ett litet större företagsjobb, sedan iväg till Gran Canaria med Idol för att ha workshops. Hösten dominerades självklart av Idol, men också en del inspelningsprojekt, lite julskiva, nyhetsmorgon och en Japan-turné med Lena Maria. Årets största företagsjobb klämdes in mitt i Idol-perioden. Efter slutfinal med Idol blev det lite arrangering åt Daniel Karlsson och studiojobb åt Anders Bagge.

Nu har precis 20o9 börjat – det ska bli kul att se vad det året kommer innehålla. Gott Nytt År!


Kommentarer

2 responses to “2008”

  1. Händelserikt år, hörru! Visst är det lite skönt att få sammanfatta sig innan det nya året drar igång?
    Tänkte du skulle få introducera mig i Bruce H- världen. Har ju pratat om att låna lite musik i olika format, men glömmer alltid att fråga när vi ses. Men nu finns det ju på print här, det kanske underlättar för minnet..
    Kram på dig

  2. Oj vad mycket. Man skulle nästan kunna tro att du inte gör något annat än det du just räknade upp. Men det gör du ju :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.