Så, där gick ett helt knippe dagar. Jag har suttit ganska många kvällar i studion och jobbat med material för julskivan och resan till Japan om några veckor. Studion börjar mer och mer fyllas med utrustning – idag hämtade jag mitt nya ljudkort som jag hoppas ska stå till tjänst i några år framöver – ett RME Fireface 800. Det sägs vara det bästa interfacet på marknaden just nu i den prisklassen. Tyvärr fick jag bara fyra mikförstärkare, men det får bli en extern mikförstärkare nån gång framöver istället. Yeah!

I fredags var jag på Erik Tillings releasespelning i Centrumkyrkan. Mycket bra och trevligt på alla sätt. Han har en förmåga att med enkla melodier och enkla texter nå himlen ganska lätt på nåt sätt. Som en vältränad höjdhoppare, eller nåt.

Lördagen blev helt ledig med lite spa och god middag på kvällen. Sådana hål i tillvaron är mycket välbehövliga. Tyvärr drabbades vi av ett tråkigt bud via mail – en person som betytt mycket för både mig och Bea gick bort tidigt på lördagmorgonen. Återigen var det cancern som tog ett liv, alldeles för tidigt. Hon var en sån person som man verkligen kunde föreställa sig (och se fram emot) som en alldeles ljuvlig gammal gumma. Ni vet en sån här lätt gråhårig, småknagglig tant som har ett hjärta större än Globen och som är klokare än vilken universitetslektor som helst. Men så länge fick hon inte stanna. Söndag morgon spelade jag med Lena Maria i Korskyrkan då det också var parentation. Nånstans kändes det som att Gud längtade efter henne mot slutet.

Detta blir en av de sista veckorna på SVT på ett tag – nästa vecka är det kvalvecka på Idol. Det ska bli kul.


Kommentarer

One response to “Vatten under bron”

  1. Det är alltid jobbigt när man mister nån. Men din formulering där kommer jag spara. “Gud längtade efter henne mot slutet” Vilket fokus-skifte det blir då :o) Den kommer hjälpa mig många gånger i livet tror jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.