Dagen har spenderats på ett kontor vid ett skapligt litet it-företag i en Londonförort, och det går bara inte att låta bli att tänka på The Office. Och jo, det finns några likheter. Inte direkt i några karaktärer, men den sorgliga kontorskänslan finns där – ett tråkigt kontorslandskap med heltäckningsmatta där folk sitter framför sin dator, i absolut tystnad. Nåväl – dagen bestod av en första genomgång av det nya sändningssystemet, främst ifrån ett användarperspektiv. Parallellt med detta har jag försökt förbereda den tekniska genomgången imorgon med utvecklingschefen på företaget. VPN-uppkopplingen som ger mig direktaccess till vår wiki är guld värd.

I övrig konstaterar jag att My SQL har sålt för gigantiska pengar till SUN. En stor nyhet som knappast kommer som nån överraskning. På DN och IDG finns mer att läsa.

Sen har Apple haft sin keynote där man bland annat presenterat världens tunnaste bärbara dator – MacBook Air. Coolt. Själv kämpar jag på med att få igång Windows XP på min MacBook Pro. Det funkar INTE klockrent.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.