The Office

Dagen har spenderats på ett kontor vid ett skapligt litet it-företag i en Londonförort, och det går bara inte att låta bli att tänka på The Office. Och jo, det finns några likheter. Inte direkt i några karaktärer, men den sorgliga kontorskänslan finns där – ett tråkigt kontorslandskap med heltäckningsmatta där folk sitter framför sin dator, i absolut tystnad. Nåväl – dagen bestod av en första genomgång av det nya sändningssystemet, främst ifrån ett användarperspektiv. Parallellt med detta har jag försökt förbereda den tekniska genomgången imorgon med utvecklingschefen på företaget. VPN-uppkopplingen som ger mig direktaccess till vår wiki är guld värd.

I övrig konstaterar jag att My SQL har sålt för gigantiska pengar till SUN. En stor nyhet som knappast kommer som nån överaskning. På DN och IDG finns mer att läsa.

Sen har Apple haft sin keynote där man bland annat presenterat världens tunnaste bärbara dator – MacBook Air. Coolt. Själv kämpar jag på med att få igång Windows XP på min MacBook Pro. Det funkar INTE klockrent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.