Nice dag med Pirelli, Gadd och Crawford

Workshop med Johan
Workshop med Johan

I går var det workshop med Charlotte Pirelli och alla idolerna. Hon ska gästcoacha denna vecka, och det blev en trevlig och ganska soft dag ute på Scandic Infracity. Vi jobbade igenom varje låt i en knapp haltimme och idolerna fick förhoppningsvis med sig ett och annat från en ganska rutinerad dam. Min sustain-pedal började krångla mitt i, men tack vare min kusin som bor i Upplands Väsby så ordnade det sig ganska enkelt.

Randy Crawford med Joe Sample trio
Randy Crawford med Joe Sample trio

Sen direkt in till stan för att gå på Randy Crawford med bl.a. Joe Sample och Steve Gadd i bandet. Tyvärr var det lite av en besvikelse. Giget byggde på jazz-trio och Mrs Crawford. Jag hade hoppas på lite mera ställ och attityd, men det var verkligen ett enda stort lounge-gig. Trion började först med några låtar själv, och visst spelas det bra, men Joe Sample är verkligen inte nån favoritpianist. Det spelas ganska klumpigt, starkt och med alldeles för lite finess för min smak.

Jag och Steve Gadd

Men, tack och lov fanns Steve Gadd på scen och bara det i sig var värt biljettpriset. Gött att se en av världens bästa trummisar sitta och chefa, trots den softa inramningen.


Kommentarer

One response to “Nice dag med Pirelli, Gadd och Crawford”

  1. Gissar vem kusinen i Upplands Väsby är… !
    Jobbar han fortfarande pâ Statoil?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.