Med- eller mothörning

by

in

En av de största fördelarna med att frilansa i Stockholm är att jobben är ganska varierande. Förra lördagen satt vi med stort band på Tyrol och spelade hits med bland andra Markoolio och Martin Stenmarck. Det blev en lång men väldigt rolig dag i glada musikervänners lag. Det avslutade en intensiv studio- och gig-vecka.

Sen tillbaks till SVT några dagar, därefter ett kaosartat klubbgig på trio i onsdags kväll med Gladys och Joanna som gäster. Det giget finns det en del att säga om. Så här är det, oavsett hur bra musiker man har med, oavsett hur bra instrument man har, oavsett hur bra ljudanläggningen är så kokar allt slutligen ner till hantverket hos en ljudtekniker. Om det är för låg nivå där, ja då är det kört. Så var det den här gången. Den här klubben har vi spelat på några gånger tidigare och det brukar normalt vara i glädjens tecken på alla sätt, men efter den kvällen var vi alla överens – våra öron förtjänar ett bättre öde.

Bättre var det igår kväll – då hade vi turnépremiär med Erik Tilling som precis i dagarna släppt sin samlingsskiva. LjudJohan står för ljudet, och det är bland den bästa man kan ha – fantastiskt vilken ljudkonstnär han är. Vi började i Klara Kyrka och fortsätter i kväll i Jönköping och sen vidare till Göteborg i morgon. Bandet förutom Erik består av Jan och Per Nordbring, Joel Berggren, Millan Holm, Therese Börjesson samt undertecknad.


Kommentarer

One response to “Med- eller mothörning”

  1. Tweets that mention Med- eller mothörning | Sebrob — Topsy.com

    […] This post was mentioned on Twitter by Sebastian Robertsson. Sebastian Robertsson said: Ny bloggpost: Med- eller mothörning http://bit.ly/a0c4li […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.