Måns och Dalhalla

by

in

Tidigt i söndags morse packades bilen full med en keyboardrigg och Lidholms trummor. Efter inköp av varsin kaffe på 7-Eleven styrde vi kosan mot Örebro där vi skulle repa inför måndagkvällens konsert på Dalhalla. De artister som skulle medverka var Gladys Del Pilar, Agnes Carlsson och Triple & Touch. Dessutom var Örebro Gospel med.

Direkt efter repet åkte jag 16 mil i hällregn till Lidköping för att vicka på Måns Zelmerlöws turné. Det svåra med ett sånt här gig är egentligen inte det musikaliska, utan att få loopar, samplingar och ljudbyten på rätt plats. Sånt tar en del koncentration, vilket också kan få själva spelet att bli lidande även om det egentligen inte är så svårspelat. Så, det är inget dröminhopp direkt – i alla fall inte för ett enda gig. Nåväl, vi tog oss igenom det också, men visst skulle jag kunna tänka mig att spela om en och annan låt.

Direkt efter giget åkte jag tillbaks till Örebro för lite sömn, sen vidare till Dalhalla morgonen efter för mer rep. Det blev också en lång dag, särskilt när konserten började 20.00 och låtlistan var ovanligt lång. Det var i alla fall ett väldigt roligt gig med mycket att göra. Spångberg agerade grym kapellmästare i vanlig ordning, Lidholm oklanderlig och trevliga nya bekantskaper på gitarr och bas. En månghövdad masschoir dök också upp i andra set som spred mycket värme och energi till publiken.

Jag återkommer med lite Dalhalla-bilder senare. Nu sitter jag nämligen på golvet på Arlanda och ska precis kliva ombord på planet till N.Y. Gött, en hel veckas skön semester. Asch just det, ska hinna med ett gig där också.


Kommentarer

One response to “Måns och Dalhalla”

  1. Linnea - VÄRLDENS MEST SERIÖSA BLOGG! Avatar
    Linnea – VÄRLDENS MEST SERIÖSA BLOGG!

    nämmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.