Lite födelsedag, lite Idol och en dålig ursäkt

Helgen spenderades i vanlig ordning ganska mycket framför datorn med att arra och skriva noter till kommande Idol-vecka. Efter att några enkla inspelningar och alla noter var klara var det dags att fira födelsedag. Måndagkvällen blev en skön kväll med några vänner samlade kring tårta, glögg och kaffe. Fick genomsköna presenter, bland annat ett par böcker som ni kan kolla in här och den här.

Tisdagen, själva födelsedagen spenderades först med Bea på Blå Porten med en finfin lunch, därefter ut till Lidingö där jag skulle göra en konsert med Frank Ådahl och Lidingö Gospel. Det blev en kul kväll med ganska softa låtar. Gött att spela på trio igen med Tjernström och Lidholm.

Ikväll skulle jag egentligen gjort ett eventjobb, men vi blev avbokade i sista stund med förklaringen att vi “inte kunde soundchecka när de ville” – vilket var den sämsta ursäkt jag har hört på mycket länge. Skönt med kontrakt i sånna här lägen, då går fakturan iväg ändå.

I övrigt har förberedelserna inför nästa veckas slutfinal i Globen redan påbörjats. Efter ett möte på Meter konstaterade vi äntligen att alla i orkestern får plats (!), och ikväll har jag påbörjat ett arrangemang på ett gigantiskt medley som ska göras. Tro mig – jag kommer återkomma till det medleyt här på bloggen.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.