Jullåtar och nytt golv

I kväll kunde jag äntligen ställa tillbaks lite grejer i studion eftersom det nya golvet är på plats. Det är förvisso inte helt klart – väggsockel och sånt är kvar, men det får bli nästa vecka.

Om ni inte visste det så lider det mot jul. Jag har fått förfrågningar om lite arr och pianospel på en kommande julskiva, så det blev kvällens insats. Har spelat in slaskpiano på två låtar inför lite blåsinspelning i helgen. Håller också på som bästa att ringa ihop en stråkkvartett som behövs för några låtar. Sen lite oboe och lite horn, så ska det snart vara klart.

Såg en märklig artikel på IDG idag. Det verkar som att ett enda misstag i lite mjukvara fått oanade konsekvenser. Skulle vara intressant att få veta detaljer.

I morgon kväll bär det av till Örebro för att lyssna på den störste inom gospelvärlden – Kirk Franklin som är i Sverige för första gången.


Kommentarer

2 responses to “Jullåtar och nytt golv”

  1. Hörrödudu, den där Kirk är ju en riktig pudding! Och i mina hemtrakter! Ska ju dit på fredag, kan du fråga om han är kvar då? Tänkte, om han har kontakter uppåt kanske han kan hjälpa mig med min onda tå – eftersom jag inte hunnit följa ditt råd att ragga upp en läkare..?

  2. Det lâter roligt med Kirk, men “slaskpiano”… Vilket hemskt ord! Du menar att du satt ute i regnet och spelade?! ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.