Inställt gig ikväll

Tanken var att vi hade ett gig ikväll, men det verkar bli inställt. I stället blir det antingen ett besök vid Willow Creek, eller i Walter Owens kyrka House of Hope. Walter har varit i Sverige flera gånger, och det är en av de bästa och softaste amerikanerna som jag jobbat med. Vore kul att träffa honom igen.

Igår kväll spelade vi i en stor kyrka utanför Chicago, Sweet Holy Spirit Church, som har Larry D. Trotter som pastor, en av de mest välkända gospelpastorerna i USA. Det var en alldeles hysterisk kyrka – tänk er kyrkoscenen i Blues Brothers, fast i kvadrat. Helt galen inledning, så långt från svensk kyrkokultur som man kan komma. Predikan däremot var riktigt soft. Tur det. Men med en sån inledning så är risken stor att man missar predikan av bara farten.

Imorgon blir det eventuellt en trip till Michigan där vi i så fall ska medverka vid ett möte där Donnie McClurkin predikar. Han var en av predikanterna vid Gospel Heritage i Washington DC i februari (se tidigare inlägg). Pastor McClurkin är dels en fantastisk talare, men kanske också en av de snyggaste rösterna i gospelbranschen. Vore grymt kul om det blir av!! Jä i så fall.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.