Idol-finalister klara

Då var det klart – Amanda och Marie möts i final i Globen. Fredagkvällens Idol var på nåt sätt den spretigaste rent musikaliskt – men det kändes som att allting föll på plats ganska bra ändå. Morgan Höglund spelade trumma, David Lindvall bas, Carl Flemsten på keyboards och Clas Olofson på gitarr. En kanonbra sättning för att få till låtar som Gloria Estefans “Conga”, Aerosmiths “Cryin” och Jeff Buckleys “Halelujah”.

Efter lunch passade jag på att åka förbi 4Sound och hämta min nya Motif XS6. Galet vad bra den låter. Naturligtvis riggade jag upp den inför kvällens sändning. Och ja, jag vet att det är lite nördigt, men det var en kul rigg så jag var tvungen att plåta den.

Ikväll vickade jag på Julgalan som gjorde nedslag i Luleå denna kväll. Artisterna var ett helt gäng, bl.a. Andreas Johnson, Markoolio, Linda Bengtzing och Bounce m.fl. Att hoppa in och göra ett gig utan är naturligtvis alltid lite speciellt, men det gick helt ok trots all notläsning… I morgon vankas Idol-notskivning och födelsedag. Hurra, hurra hurra!


Kommentarer

One response to “Idol-finalister klara”

  1. GRATTIS! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.