Idol-dagar

Då har vi avklarat de första direktsändningarna av årets Idol. Kvalveckan är inne på sin tredje dag, och det ska bli mycket spännande att se kvällens omröstning.

Måndagen och tisdagen bjöd egentligen inte på några överraskningar. Artisterna är mest överrumplade av allt de ska tänka på – sjunga bra, komma ihåg text, hålla pitch, se bra ut, fånga kameror, veta var man ska gå före och efter och allt annat runt omkring. Och under sändning sitter runt en miljon människor och tittar, och många av artisterna har aldrig sjungit med riktiga musiker tidigare. En galen utmaning! Men även i år har de klarat det riktigt bra, och startfältet är precis som jag nämnt tidigare jämnare än någonsin.

I går åkte Rasmus ut, och det var väl kanske inte helt väntat. Men hur blir det ikväll? Tjejerna var riktigt bra allihop, och man märker redan att de vant sig lite grann vid situationen. Från min plats bakom pianot var det svårt att hitta nån som var svagare än nån annan, så jag misstänker att omröstningen blir jämn. Nåväl, ikväll hade vi basvick, men Fredrik Jonsson fyllde platsen med fulländning!


Kommentarer

6 responses to “Idol-dagar”

 1. Ojoj…. Det var väääldigt otippat!!

 2. Hej Sebastian!
  Måste säga att ditt jobb är grymt. Jag är själv keyboardist och är nyfiken på hur du gör dina bakgrunder till låtarna i idol. Såg att du spelade på en Yamaha s90. Lät grymt. Spelar själv mycket R´nb men saknar de där riktigt feta rytmerna.
  Mvh
  Robert
  Götebrog

 3. Hej Igen!

  Glömde visst epost adressen ifall du hade lust och skriva några rader.
  Tack än en gång och kör hårt!

  Mvh
  Robert Selerkvist
  selerkvist@hotmail.com

 4. Hehe, tyvärr är det inte så kul. Det var nog olika datorers inställning…

 5. Förmodar att det otippade är Linda? Ser att din kommentar är lagd kl 21:59. Jag anar en komplott! För det kan ju inte vara så tråkigt att det har med vinter/sommartid att göra… eller så är det helt enkelt en Mac-grej. Måste nog kontakta Aftonbladet för att få klarhet i detta ;-)

  /m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.