Företagsjobb och rep inför julturné med Carola

by

in

De sista veckorna har varit skapligt intensiva. Ända sedan jag kom hem från USA-turnén med By Grace har det varit full fart med arr och notskrivning inför Carolas julturné och ett av de årligen återkommande företagsjobben.

Direkt efter hemkomsten från USA spenderades hela veckan med att repa med band och kör inför julturnén. Det blev en väldigt intensiv repvecka med ganska långa dagar som avslutades med några timmars notskrivning på kvällarna. Redan efter ett par dagars rep kändes det att det kommer bli nåt väldigt bra när allt sätts ihop, så även om det blev långa arbetspass var det inga problem att hitta energin.

Företagsjobbet gjordes i tisdags och onsdags, och det var ett av de årligen återkommande uppdragen där jag kan ha lite större band och kör. Som vanligt väldigt kul att jobba med ett fantastiskt band, grym kör och en av sveriges bästa artister och låtskrivare. Kul att skriva lite större arr också.

Direkt efter det var det dags för prodrep inför turnén på Riksteatern i Norsborg. Trots en förkyld artist och krånglande videoteknik har vi ändå några dagars bra rep bakom oss, och nu har vi landat i Skien, Norge där vi ska ha premiär ikväll. Självklart börjar vi med en dubbel för att det ska kännas ordentligt.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.