Eventjobb avklarat

Efter några Queen-låtar, ett par smarriga ballader, lite mingelmusik är jag tillbaks i studion för att redigera lite inspelningar. Lika bra att köra på. Showen i Globen gick utmärkt – fattas bara annat med så bra folk överallt. Kul med stor scen. Lite extra kul att snacka med Tornving – det visade sig nämligen att min bror och han känner varandra sedan de båda jobbade inom försvaret i Östersunda. Tornving är dessutom en skärpt kille måste jag säga, han har en bra kombination av att vara rolig kille fast samtidigt snabbt kunna svänga om och visa sig påläst och blir allvarlig. Och grymt uppstyrd. Toppklass.


Kommentarer

2 responses to “Eventjobb avklarat”

  1. Ja, jag håller med – mycket bra. Berömde honom för det… Jag tror det skulle vara mycket intressant att kontakta honom inför nästa sommar!

  2. Lyssan på Tornvings sommarprat, helt fantastiskt bra! Hade med det i Ipoden på semesterveckan i Grekland efter sommaren på gården. Han berättar om sin pappas alkoholmissbruk och mycket annat, en smart kille! Något för gården kanske :-). Kram Ewa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.