En uppdatering

Det är bara att konstatera – bloggandet går i vågor. Ibland finns den där extra tiden det tar att skriva ett inlägg, men ibland inte. Eller jag prioriterar inte det.  Jag försöker hålla igång på Twitter i alla fall, men även där hoppas jag på en bra app till min telefon för att uppdatera lite mer frekvent. Icke desto mindre så händer det saker:

  • Inspelningarna i studion rullar på. Var och varannan kväll görs det pålägg med bas, sång eller keys. Det går inte med blixtens hastighet, men ändå.
  • Jag jobbar med grymt roliga projekt på SVT – känner mig betydligt mer inspirerad än på länge.
  • Musikaliska uppdrag kommer och går. Jag har haft en tung period med framförallt ett tungt negativt besked – återkommer med det. Men nya grejer på väg in.
  • Tro nu inte att jag har några stora journalistiska ambitioner, men jag har sökt några fristående kurser i journalistik i höst. Egentligen bara för min egen del.
  • Har läst några böcker och sett lite film – om minnet inte sviker alltför mycket kommer det några inlägg kring det också.

I morgon är det jubileum för The Masters Voice som firar 20 års-jubileum. Det blir en helkväll i Betlehemskyrkan imorgon kväll.

Trevlig fredag kväll.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.