En dag med bestyr

Helt galet, jag var sekunder ifrån att behöva dansa i tv idag. Men nu slapp jag det – pjuhh!

Dagen började med att leverera bokföringen till min revisor. Äntligen. Nu har jag dessutom börjat bokföra innevarande år med lite mer kontinuitet så det inte ska bli så mycket jobb i början av nästa år. Sen tog jag bilen för att ta mig till studion och förbereda för inspelningen som var planerad till efter lunch. Då ringer en keyboardistkollega och behöver vik till kvällens Babben-inspelning på SVT. Efter lite samtal fram och tillbaks så lyckas jag boka om saker och ting och vips stressar jag till studion för att hämta instrument, planka en låt och dessutom hinna köpa med en svart skjorta.

Efter bildrep åkte jag tillbaks till studion för att repa med Gladys inför ett gig imorgon. Några nya låtar blev det, så det blir lite plankningsjobb på nattkröken.

Därefter tillbaks till SVT och bandning. Eftersom Larz-Kristerz också var gäster låg det dansband i luften och producenten fick för sig att alla medverkande skulle smådansa lite grann backstage innan entréerna. Aldrig förr har så många musiker försvunnit på så kort tid. Jag klarade mig med en hårsmån. Respekt till Brunzell dock som ställde upp för konsten, trots att han är lika avigt inställd till styrdans som jag. Nu, lite plankningar, sen sömn.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.