Det blir inte alltid som man tänkt

Ibland tror man att man har bra koll på hur en vecka ska bli. I alla fall på nåt ungefär, men ack vad fel jag hade. Nåväl, efter fyra dagar på rad på SVT, en och en halv inställd inspelningssession och några sena nätter i samtalets tecken är det dags att packa väskan för en liten norrlandsturné med By Grace. Vi ska ta oss förbi Edsbyn, Falun och Söderhamn. Känns kul.

Under veckan har jag hängt in i Jaiku och Twittervärlden ganska mycket. Det är ganska kul, men jag tror inte att jag mitt i prick passar helt in i gruppen som verkligen kan dra nytta av det. Hade jag varit journalist eller ärkenätverkare hade jag hängt där hela tiden. En av mina kollegor på jobbet som verkligen alltid använder det nyaste när det gäller programmering kommenterade Jaiku ungefär så här: “Vad ska jag med det till? Vad ska jag säga där, och vem ska jag följa?”. Haha. Well, man kan inte vara early adopter i alla lägen. Mymlan har skrivit en bra sammanfattning om mikrobloggning här.

Nä, istället har jag blivit tvungen att verkligen jobba med Maven och continous integration hela veckan. Ganska mycket strul, men när allt kommer på plats blir det nog bra. In i det sista kämpade jag med ett bygge av 24Vision, och det visade sig att det var en bugg i Subversion 1.5 som ställde till det. Pjuh, skönt att hitta den till slut.

Veckans nya favoritblogg: Dagen-redaktören Emanuel Karlsten.


Kommentarer

One response to “Det blir inte alltid som man tänkt”

  1. Du kommer att ha nytta av det du hittar andra likasinnade. Förr eller senare hänger dom också på Twitter. :) (det finns säkert redan en massa där, bara att du inte hittat dom än)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.