Atlanten passerad

Efter en sen fredagkväll och en lika tidig lördagmorgonen har dagen spenderats på ett flyg till Chicago. Det är dags för en tio-dagars turné med gospelkören By Grace i Chicago, Milwaukee och Indianapolis. Jag och Therese var de sista att anlända till gruppen, och vi kom till hotellet tio minuter innan avresa till första giget på gudstjänst i “New Faith Baptist Church International”. Sådär lagomt mosig så gjorde vi i alla fall tre låtar + lite jam tillsammans med musikerna i kyrkan. Ganska kul kväll, men det blir en tidig kväll för att hinna med ett gäng gig imorgon.

Träffade en kvinna i 55-60-årsåldern på planet från Stockholm. Hon berättade fröjdigt och glatt att hon och hennes man skulle flyga Cessna längs hela västkusten. Det roliga var att hon hade precis gått en kurs i att landa, eftersom hennes man skulle kunna få en hjärtattack under flygning och då skulle hon behöva landa själv. Vi trodde väl att kursen var ett par veckor eller nåt, men hon svarade: “Kursen var i onsdags, och det tog bara ett par timmar, varav en kvart var teori”. Lät lite för lätt för hennes eget bästa. Haha, nåväl.

Jag å Tess


Kommentarer

One response to “Atlanten passerad”

  1. Halloj!
    En aning avis är man ju att du befinner dig over there. Hoppas allt är bra med er alla, hälsa Malcolm och Daniel. Och du man vill ju att du skriver lite mer ofta……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.