Arbetstid

by

in

Sista veckorna har blivit betydligt mer intensiva än jag hade räknat med. I höstas tog jag på mig projektledaransvaret och producent-ansvaret för By Grace nya album och det har tagit fantastiskt mycket tid. Det är väldigt roligt, och resultatet kommer bli fantastiskt, men den här arbetsbördan hade jag inte riktigt räknat med. Kombinationen med att jobba på SVT, övriga studiojobb och vanliga gig har gjort att de senaste veckorna inte sett kul ut i kalendern.

Normalt sett brukar jag hålla igång och läsa många bloggar, twittra och hinna blogga lite själv – senaste tiden har det verkligen legat nere. Och jag märker det ganska tydligt, jag är inte lika uppdaterad på vad som händer runt omkring. Sorg.

Senaste veckan har det varit fokus på notskrivning och arr – dels till By Grace-skivan men också till ett stort företagsjobb i Stadshuset torsdag och fredag. Det blir säkert en liten bloggpost om det också. Nu ska jag försöka få ner antalet olästa bloggposter i Google Reader till en överkomlig siffra. Tackar för att det fanns lite vitt vin i kylen.


Kommentarer

7 responses to “Arbetstid”

 1. eva eriksson Avatar
  eva eriksson

  Vad du jobbar och sliter min vän. Ta det lite lugnt också. Du får gärna komma och vila upp dig här i övik. Du är jättevälkommen i alla fall!
  Kram

 2. Farsan Avatar

  Håller med Eva! Du om någon vet väl vad för mycket jobb och stress kan innebära. Planera din fritid också i agendan!

 3. Jo, visst är det så – ni har självklart rätt båda två. Men i det här fallet handlar det ju inte om att jag tagit på mig en massa olika jobb – det råkar ju har svällt över inom ett och samma engagemang. Hade det hållt den nivå jag trodde hade tillvaron sett annorlunda ut. Nåväl, nu ska jag ha en (nästan) ledig helg iaf.

 4. David Olofsson Avatar
  David Olofsson

  Hej Sebastian!
  Vad komiskt. Jag är på jakt efter noter till BG:s Donald-medley och hamnde på din blogg!
  Finns det sådana som man kan köpa av dej/er?
  Vi är en kör i Jönköping som ständigt letar nya kul låtar och det där medleyt är ju väldigt trevligt!
  Grymt välgjord och slik platta ni snickrat ihop föresten!

  ha de fint

  mvh
  David

  (Iop-hemsidan är aningen inaktuell..)

 5. Hello!

  Jag har tyvärr inga körnoter, bara kompnoter. Är det intressant?

 6. Japp. Det är intressant! Vad vill du ha i gengäld?

 7. Måste kolla läget med BG om det finns några restrictions. Jag kontaktar dig på din mail så tar vi diskussionen vidare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.