Första halvan av veckan blev onekligen intensiv. Slutmix av signaturer måndag kväll, därefter ett snabbt stråkarr som skulle spelas in på onsdagens stråksession. Tisdag la vi trummor på några låtar till ett av de pågående inspelningsprojekten – vilket lyft det blir på en gång. Helt plötsligt låter det levande. Och mer levande blev det under onsdagen. Då kom Stockholm Strings till Korskyrkan där jag roddat upp den temporära lilla inspelningssstudion. Det blev en skapligt intensiv dag, men som så många gånger går det väldigt segt i början och fortare i slutet. Så, till slut hade vi faktiskt fått klart de fem låtar som var planerat.

Igår var det lite rea på 4Sound på Folkungagatan. Jag har insett att jag behöver lite fler vanliga cleana preamps för att kunna spela in större sättningar, och som genom ett trollslag hittade jag en 8-kanalers Presonus för en struntsumma. Perfekt.

Nu har förberedelserna inför nästa veckas företagsjobb tagit fart på allvar. Skönt att det inte är så stort denna gång. Idag hann jag med att träffa en av sveriges mest kända bloggare en sväng och prata om livet. Ett kort men glatt möte. Nu, vad sägs om helg?


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.