Turnéavslutning i Indianapolis

Sista helgen har spenderats i Indianapolis där vi hunnit med två konserter och en gudstjänst. Lördagen spelade vi i en kyrka som annonserat ambitiöst i både tidningar och radio om vår konsert. Kul med höga förväntningar, som också ledde till att kyrkan var nästan fullsatt. Det blev ett ganska bra gig, särskilt då jag förmodligen hade bäst lyssning av alla (orgeln står ju alltid ljudstrategiskt bäst till i dessa kyrkor).

Söndagen började med medverkan i en gudstjänst i Olivet Missionary Baptist Church – en nästan nybyggd kyrka. Även här var det en massa bra och nya instrument – bland annat en riktig flygel, vilket inte är så vanligt. Det fanns dessutom två hammondorglar på scen att välja mellan. Gött! Detta blev också avslutningen för hela turnén med en konsert kl 16.00. Helt okej med folk, framförallt fick vi återigen ett fantastiskt gensvar.

Dagens stora överraskning var att vi mellan gudstjänsten och konsert blev skjutsade till Indy 500-banan i Indianapolis. En helt sjukt häftig upplevelse. Finalen går nästa söndag, men idag var det kval så det var det vi såg. Att stå på en arena som tar in drygt 100.000 åskådare och se bilar swischa förbi i 400 km/h är en osannolik upplevelse! Jag har aldrig varit nån förespråkare av motorsport, men detta blev helt klart en adrenalinkick. Kolla in några korta videoklipp längst ner här.

Kvällen avslutades med buffé och kvällshäng.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.