SVT dök upp på Torp

Förra veckan (onsdag och torsdag) var jag på Torpkonferensen och ledde gudstjänstmusik. Konferensens hålls i en stor lada som rymmer nånstans runt 3500 personer. Gött. Jag fick ihop ett riktigt bra gäng sångare och musiker (nästan samma som i fjol). Och det var tur att det var så bra folk med, för när vi dök upp visade sig att SVT var där och skulle spela in hela konferensen för att göra fem halvtimmesprogram som ska spegla Torpkonferensen. Det var ju kul i sig, men det hade ju känts bra att få reda på det innan.

Dessutom visade det sig att produktionsbolaget planerat spela in en jazztrio på torsdagseftermiddagen, men trion blev avbokade av nån anledning. Så, då kommer producenten till mig och frågar om vi kan göra en studioinspelning i ladan och sätta tre låtar… Så, det var bara att bita ihop, kliva upp tidigt och försöka använda morgontimmarna till att få några låtar på tape. Vi lyckades faktiskt helt ok – vi hann dessutom banda en instrumentallåt. Resultatet ramlar ut i SVT nån gång i slutet av juli. Det blir spännande att se.

Efter det bar det av till Dalarna för att spela med Lena-Maria Klingvall. Vi hann med tre framträdanden på ett dygn. Puhh. Men konserten på kvällen var en riktig höjdare – en nystämd flygel, och sen mitt P250 så jag kunde variera med lite elpiano och lite pads. Mömms.

På torsdag bär det av till Halmstad för att vicka för bröderna Spångberg och Bylund på två gospelgig.

9 tankar kring ”SVT dök upp på Torp

  1. Wow…det blir kul att se dom programmen! Stort att du lyckas vicka för både mig å Magnus på samma gång..! ;-) Alltihop e SKF:s fel…

  2. Hej!

    Såg några av Torp-programmen i somras och bandade en låt som jag förmodligen lyssnat på/sett 30 gånger sedan dess. Undrade vem den vackre brunögde var och blev paff över att se samma ansikte i Idol! Finns låten inspelad? Några rader: ”men Gud är saligheten, säll den som det förstår” Älskar din innerliga röst!

    Hälsningar
    Adina

  3. Och jag som höll igen :-). Kan inte förstå att inte någon lagt ut den fina texten på nätet men ska nu leta i psalmboken. Lova att ta med den på nästa skiva, ok?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.