Svenska Hjältar 2013

by

in


Jag brukar försöka hålla en något sånär uppdaterad gig-dagbok här, och jag ämnar försöka fortsätta med det. Först och främst måste jag uppdatera med de sista grejerna för året.

Ett av de sista större projekten under året var att jag fick förmånen att vara kapellmästare på Svenska Hjältar 2013, en gala som spelas in på Cirkus i Stockholm och som sänds på TV4 strax innan jul.

Jag har försökt leta klipp med de olika låtarna, men inte hittat nåt ännu. På TV4.se kan man däremot se hela galan i sin helhet om man nu skulle vilja det. Vi gjorde i alla fall musikaliska insatser med Robert Wells, Kalle Moraeus, Jill Johnson, Måns Zelmerlöw, Shirley Clamp, Elisa Lindström med kör, Barbro Lill-Babs Svensson, The Poodles, Patrik Isaksson, Andreas Lundstedt, Sanna Nielsen, Anders Ekborg, Erik Rapp, Jonas Gardell och Glada Hudik.

Bandet:
Mårgan Höglund, trummor
Andreas Ekstedt, slagverk
Johan Bengtsson, bas
Erik Lund, gitarr
Stefan Brunzell, keys
Sebastian Robertsson, keys och kapell

Och, som grädde på moset så gick en liten önskan i uppfyllelse – jag fick träffa herr Fuglesang. Som den rymd-nörd jag är så finns det ingen nu levande svensk som jag hellre skulle träffa!


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.