Efter lite sociala aktiviteter i dagarna två var det då dags för avfärd mot Sundsvall och föräldrahemmet. Fadern var och dirigerade Julton, så mor och jag passade på att festa lös med lite pizza från Biteline. Av nån märklig anledning visade det sig att jag kom ihåg numret till pizzerian, trots att det måste vara snart tio år sedan jag beställde därifrån senast. Är det bra, eller rentav dåligt att komma ihåg ett nummer efter så lång tid?

Eftersom det har varit en hel del jobb sista tiden så var det skönt att sjunka ner i sofforna framför den nya fina tv:n. Självklart måste jag kolla in Dansbandskampen på SVT. Döm av min förvåning när svenska folket röstar fram Larz Kristerz till vinnare. Haha, det är humor på riktigt. I morgon börjar jag med inslagning av julklappar, sen till Härnösand där jag ska göra en julkonsert med Lena Maria.


Kommentarer

3 responses to “Sundsvall”

 1. Nej,

  Bitelines pizzor är riktigt goda, sâ jag tycker det är helt normalt att du beställt frân dem ofta. Var deras nummer dessutom inte ganska lätt att memorera…. ?? (Du ser, jag gör allt fôr att du inte ska ha dâligt samvete!!;-)

  Mary

 2. PS: Lars KristerZ med zäta lâter riktigt intressant…
  Il y a des choses en Suède qui ne me manquent pas!! (Det finns saker i Sverige som jag inte saknar=)

 3. Ha, ha,
  Din länk till recensionen av Julton är från 2007. Kanske läge att länka om till /www.st.nu/noje/kultur.php?action=visa_artikel&id=787515

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.