SR i gungning

Återigen läser jag en artikel i DN om mitt gamla jobb – det verkar stökigt på SR. Förändringar är ju alltid svårt, och som skeptiker måste man ju alltid rannsaka sig själv – är man en bakåtsträvare, eller kan det till och med vara så att man blivit för gammal? På mitt nuvarande jobb (SVT) stöter jag i alla fall fortfarande på mina gamla kollegor, och alldeles oavsett vilken generation de är i så verkar det som att de flesta har tröttnat helt på ledningens planer.

Eller, kan det vara så att Mr Örn och hans gäng är ute på helt rätt spår, men ingen annan fattar? Jag sitter på för lite inside information för att läsa mellan rader. Måste nog ringa ett samtal.


Kommentarer

One response to “SR i gungning”

 1. Carl Johansson Avatar
  Carl Johansson

  Ja, nu är inte tittarnas/lyssnarnas åsikter något som intresserar ledningen av SVT/SR, i vart fall inte grupperna äldre än 25 år.
  Men det skulle kännas bra att få vara med och kasta ruttna ägg och tomater på dem som styrt in programutbudet i det sorgerliga tillstånd som nu råder.
  Ska man nämna någon fördel med eländet, så har TVn förpassats till ett biutrymme och bokläsandet ökat. Men licensen/avgiften/skatten minskar inte i takt med förfallet, och det föder förakt och avsky för allt vad public service (och Radiotjänst) heter.
  När sedan Asp talar om att “kåken kryllar” av kommunister och miljömuppar, finns goda skäl för storstädning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.