Sommaruppdatering


Sitter på buss mellan Luleå och Örnsköldsvik och konstaterar att det kan passa med några rader och bilder här för att samla ihop juni och juli lite grann.

Först överraskade jag frun med en London-tripp, för där ska man ha varit, helst innan man får sitt andra barn. Så, sagt och gjort – tre nätter och nästan fyra dagar ett soligt London fick det bli. Starkaste intrycket var blev besöket på musikalen Miss Saigon. Och, jag lyckades hitta universums godaste Tiramisu i Soho. Bara den var resan värd. Bilden ovan är vårt hotell.

Sen har fokus legat på att förbereda Rix Fm-turnén i augusti, Sannas sommar-turné och fem sommarkonserter tre olika repertoarer.

Det förstnämnda har sin premiär 5 augusti i Sundsvall. På hemmaplan alltså. Sen gör vi tio stopp runt om i Sverige med en väldans massa olika artister av olika färg och form. Med Sanna har vi gjort sju gig. Vi hade kunnat göra en massa mer, men eftersom hon ska spela teater höst så krockar mycket med rep-period för detta. Det blir sannolikt mer längre fram istället.

Nu vankas snart två veckors semester med fru och son – jag kan ärligt säga att jag är värd det!

En tanke kring ”Sommaruppdatering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.