Igår kväll avverkades ett av de skönaste fest-giggen hitttills. Vi skulle spela på en 40-årsfest på Restaurang Grodan, mitt i Stockholm. Vi kom strax efter 19, fick en lysande god middag på restaurangen, spelade en halvtimma och var därifrån 21.30. Dessutom stog det en Steinway-flygel på plats, så det enda jag hade med var Nord-Electron. Great!

Under riggningen inför gårdagkvällen lyckades både jag och trummisen skrapa upp småsår i varsin hand, nästan samtidigt. När jag med blödande hand yrar in i köket för att hitta papper så ringer en kompis och meddelar att värdinnan på 30-årsfesten som vi skulle till efter giget har skurit sig ordentligt i handen och är på väg in på sjukhus. Inte lika great alls!!

I morse skulle jag upp och spela på en konfirmationsgudstjänst i Oscarskyrkan. Självklart ställde jag om klockan en timme igår kväll för att inte missa omställningen. Men vad jag inte tänkte på var att telefonen själv ställer om sig en timme vid övergången till sommartid, så det slutade med att jag var uppe en hel timme för tidigt. Jaja, det blev en bonustimme med kompskisser…


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.