Slutrush i By Grace-produktionen

by

in

Nu börjar det dra ihop sig till landning för vårens stora projekt. Det är By Grace nya album som just nu mixas för fullt, och igår och idag har vi jobbat fram de fem första låtarna i Comet Studios i Hammarby Sjöstad. I vanlig ordning är det några olika viljor och ideal som ska samsas, men det ska nog gå att få ihop till ett bra slutresultat som alla är nöjda med.

Vi väntar på nya filer från Isaac Caree på en låt samt lite småjobb på de låtar som vi inte börjat mixa, så det är mycket som blir klart precis i sista sekund. Nästa torsdag är det mastring och det är ett datum som inte går att flytta på. Jag har också fått se designen på konvolutet – det kommer bli grymt snyggt!

Sista veckorna har varit fyllda av arbete med massor av efterbearbetning i form av redigering och pålägg. Det har blivit väldigt mycket mer jobb än vad jag hade tänkt, men det är samtidigt fantastiskt kul så det är inte svårt att hitta energin. Tyvärr är det här inte det enda projektet just nu – jag gör två program på Sommarkrysset också samt att jag har ett företagsjobb nästa torsdag. Det ska bli skönt med semester. Eight days and counting…


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.