Jahae, då kom förkylningen på riktigt. Vaknade i morse och var riktigt dåligt skick. En stor del av dagen spenderades således hemma i soffan och framför datorn. Det blev ändå en liten träff med en kompis på eftermiddagen vilket blev dagens enda mänskliga kontakt i fysisk mening.

Sent på kvällen fick jag ett plankningsjobb som skulle vara klart ganska snart, så jag satte igång på direkten. Tur att jag har mitt Korg Nanokey i väskan. Har också läst en massa bloggar och följer bland annat debatten kring Liza Marklund där bloggosfären återigen visat sin makt. Även om historien i sig naturligtvis är viktig och intressant är det med lika stort intresse som jag ser hur svenska bloggare tvingar fram transparens i allt fler frågor. Formuleringen “I de nya mediernas Sverige går inget längre att tiga ihjäl” från en artikel på aftonbladet.se är klockren.

Har börjat använda Twitter också sedan ett knappt dygn tillbaks. Är inte biten ännu.

Uppdaterat: Intressant artikel i SvD om bloggbävningen kring Marklund.


Kommentarer

One response to “Sjukdag”

  1. Hallå SebRob!

    Ramlade in på din blogg och noterade nanokey i ditt inlägg. Letar själv efter ett smidigt midikomplement till min macbook. Är den att rekommendera? Alltid smidigt med portabelt tänker jag… Och eftersom jag inte är någon Spångberg så behöver jag inte 88 utan klarar mig nog på typ 25.

    Allt gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.