Sista albumet av Mr Mister

För 22 år sedan (häpnadsväckande) åkte jag med några kompisar till Örebro. Vi skulle lyssna på ett av mina dåvarande favoritband, Mr Mister, som skulle spela för första gången i Sverige. Dessutom skulle de precis släppa sin nya skiva innan spelningen, så förväntningarna var höga.

Men dom kom aldrig. Ryktet gick att de splittrats, att skivan aldrig blev klar och så vidare. Det här var ju på den tiden där Internet inte fanns – möjligheten att själv söka svar på den här typen av frågor var begränsad. Och Mr Mister var ju inte direkt ett sånt band som figurerade flitigt i svensk musikpress. Ända sedan dess har frågan hängt i luften. Ända tills häromdagen, då Carl-Henrik Jaktlund publicerar den här bloggposten och med den här videon. Då får vi svaret – skivan låg klar för utgivning, bolaget backade.  Men nu är den ute!

7 tankar kring ”Sista albumet av Mr Mister

  1. Mr Mister lyssnade ju till och med jag på. Även om mitt fan-skap inte sträckte sig längre än till att jag ägde skivan med Broken Wings och Kyrilie (eller hur det nu stavas) på vinyl. Men den spelades ganska flitigt kommer jag ihåg.

  2. Aha, där ser man. Vi närmar oss varandra! Din stavning är undermålig för övrigt, men du använder väl mest det till skidåkning numera… haha.

  3. Jaja, Kyrie ska det väl vara då… orkade inte googla på namnet. Själv tycker jag att termen ”fan-skap” var lite fyndig ;)

  4. Jag tycker det låter sent åttiotal, tidigt nittio. Men jag ska komplettera skivsamlingen till en kvartett. (Kan man säga skivsamling nu för tiden när allt ligger på en hårddisk?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.