Semestern över, nästan!

Jag kommer inte ihåg när jag hade fem veckors semester på rad sist – det tror jag aldrig har hänt. Dessutom har jag kunnat vara ordentligt ledig. Mycket skönt.

Två dagar har gått, och jag konstaterar att SVT-projektet som jag levererat systemsamband till under våren rullat på ganska bra under sommaren. Tyvärr består projektet av många delar, många underleverantörer och en massa beroenden vilket gjorde att vi blev omnämda i DN och några bloggar häromdagen för problemen med textningen av ett par dokumentärer. Nåväl, det ska snabbt ordna sig hoppas vi.

Inom de kommande två veckorna blir det gospelkörfestival, en N.Y-resa och ett lite större eventjobb, så det är bara att hugga tag i en massa låtmaterial och försöka leverera material till musiker så snart som möjligt.

Till sist har jag hunnit se en starkt lysande Jupiter och rymdstationen ISS på stjärnhimlen den senaste veckan. Lite coolt. Missade den partiella solförmörkelsen dock, men ska försöka pricka in meteorregnet 12 augusti. Med bra väder är det värt en lång sen kvällspromenad.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.