Idag snöade det lite grann här i Stockholm – det är således snart vinter. Jag hann knappt med hösten känns det som. Well.

Det har onekligen varit lite soft på bloggfronten – det beror till viss del på att jag har haft en ganska lugn period. Veckan har bestått av lite ströspelningar, jobb på SVT och en hel del planering av kommande speljobb. Var på SVT-konferens där vi bland annat var på TV4 och kollade in deras multi-pk-lösning. Vi hann också med att kolla på Prismas nya OB-buss för att producera HD. Stort och maffigt, men har man jobbat i en OB-buss några veckor så inser man att there all the same…

Igår och ikväll har jag spelat med gänget från Torp och lett lovsång på en stor sång- och musikledarkonferens i Filadelfiakyrkan här i Stockholm. Det blev en bra kväll – skönt att kunna återanvända både sångare, musiker och reportuar. Blev intervjuad av tidningen Dagen efteråt. De ska tydligen publicera nån artikel från konferensen på tisdag.

Däremot har det ju hänt en massa grejer i världen. Bland annat så har en person dött efter att fått stryk på en fest på Kungsholmen. Det är så dumt så det går inte ens att beskriva. Man kan bara hoppas att vi inte glömmer. De häktades namn är redan ute i bloggvärlden – nåt som naturligtvis inte är särskilt begåvat det heller. När ska folk börja använda huvudet?

Nobelpriset i fysik har tillkännagivits, och som ett litet freak av nyskapande teknik så är det glädjande att det för en gångs skull tilldelas ett pris där många av oss verkligen har nytta av vad herrarna Fert och Grunbergs jobbat med. Kolla in denna artikel och läs mer. Lördag blir ledig och på söndag hinner jag med två kyrk-gig.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.