Min första gospelkör firar 20 år

by

in

Min gamla hemmakör i Sundsvall, Spectra Gospel, har gått och fyllt 20 år. Kören har betytt mycket för mig av flera skäl. Dels för att gospelmusiken var mitt inträde till att överhuvudtaget spela piano. Sen var det första sammanhanget där jag skrev mina första noter, ledde mitt första rep osv. En bra kapellmästarskola helt enkelt, och det är ju faktiskt det jag jobbar med idag. Därför var det självklart att åka upp och vara med på ett hörn på jubileumshelgen.

Extra kul att Malcom Chambers var där. Vi gjorde ett par låtar på konserten tillsammans, bara sång och piano. Lika spontant som kul tog vi oss igenom Morgonluft och Man in the mirror.


Kommentarer

2 responses to “Min första gospelkör firar 20 år”

  1. Anna Lindmark Avatar
    Anna Lindmark

    Ja, roligt var det! Att du skulle bli så duktig hade man ju knappt kunnat tro när vi tog över ungdomskören på det glada 90-talet …
    Tack för all glädje! Dessvärre måste jag meddela att du inte fick nöjet att spela på min tv- premiär, men vem vet det kanske blir fler tillfällen. Fin fina gudstjänster som sänds i svt 26/6 samt 9/6. Stor kram till dig/er hoppas ni nu snart blir fler/ Anna

  2. Jamen det var ju tråkigt att jag inte fick det giget :) Men du hade säkert en annan finfin pianist. Ska försöka kolla när det går på SVT. Går säkert att se på SVT Play i efterhand också.

    stor kram, hälsa familjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.