Mer inspelningar

by

in

Sista dagarna har jag äntligen fått lite tid att jobba vidare på Elinas skiva. Har lagt några timmar på att förbereda noter på de sista låtarna som vi inte ens har börjat med. I går kom Andreas och la saxofon på två låtar. Han spelade alldeles strålande i vanlig ordning, och resten av tiden spenderade vi med att dra upp riktlinjerna för ett nytt arr. Har redigerat allt från igår nu och lagt lite nytt piano – det kommer bli toppen.

Faktum är att jag har en liten liten videosnutt från Andreas pålägg, men när jag skulle skapa mitt YouTube-konto krävde de att jag loggade ut från Google. Varför? Jag blev lite sur och funderar på att välja Vimeo istället.

Målet är att få klart skivan innan jul, men eftersom vi båda har andra projekt på sidan om så drar det ut lite på tiden. Det gör inget – det får ta den tid det tar. Nu ska jag unna mig en härlig fredagsmiddag. Trevlig helg.


Kommentarer

5 responses to “Mer inspelningar”

  1. Glömde att säga: jag har ju köpt ett Leslie-kabinett idag också. Det får bli en helt egen bloggpost när det anländer… :)

  2. Kör Vimeo! Det är en grym tjänst med mycket bra bildkvalitet och sen är spelaren snyggare än YouTube.

    Kul projekt verkar det vara, kul också med ett Leslie! Lycka till med inspelningar.

  3. Ah, ok. Jag provar med Vimeo.

  4. Kul, det ska jag oxå prova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.