Intensiv vecka

Jag ser att de flesta bloggar som mest när de jobbar som mest. Det får man väl säga är ganska naturligt. För mig funkar inte det inte riktigt så, men jag ska försöka ändra på det. De sista veckorna har varit intensiva och fyllda med mycket jobb, så det har saknats tid att sitta ner i lugn och ro. Sen har blogglusten inte varit på topp, men jag tror att den vänt tillbaks nu.

Veckan började med en dags intensiv programmering på SVT. Projektet börjar snart gå mot sitt slut, men det är fortfarande mycket som ska falla på plats innan produktionssättning. Jag ska snart skriva ett inlägg om vad projektet egentligen innebär, så för dig som är intresserad – håll ut.

Tisdag och onsdag var det dags för ett eventjobb. Denna gång var det organisationen Friends som hade en happening på Skansen. Tisdagen började vi med att jag och några i bandet repade körer, sen direkt iväg till Skansen för rigg, soundcheck och rep. Själva giget var på onsdagen, och Sibel, Agnes Carlsson och Adam Tensta gjorde finfina insatser. Dessutom kom Björn Gustafsson dit. Jag hade behövt öronproppar vid hans entré – helt galet vad folk skrek! Extra kul att spela tillsammans med Adam Tensta och hans DJ – det blev riktigt bra tryck på hans låtar. Som prisutdelningsjingel körde vi gitarrtemat från “Top Gun”. Körde den fina 80-talsloopen från Mac:en. Funkade fint! Evenemanget uppmärksammades mycket av media – det känns kul. En organisation som Friends förtjänar det.

Direkt efter evenemanget roddades jag grejer till ett av torsdagens gig – en invigning av Fair Trade-butiken i Stockholm. På torsdagseftermiddagen spelade jag och en saxofonist mingelmusik i en och en halv timma. Ganska soft för mig – lite värre för Thunder som fick ta nästan alla solon. Sen direkt till öppningen av en frisersalong där jag och Bea gjorde “Love me still“. Hurra vilken fin låt!

Igår blev det ett snabbt inhopp med Carola i Klara kyrka som hade en konferens i helgen. Vi gjorde tre låtar. Klara kyrka har ett stort socialt arbete som är värd all beundran. Därför spelar man gärna där – känns alltid skönt att bidra lite grann till allt de gör för många utsatta människor i Stockholm. Efter det passade jag på att åka till studion och skriva lite stråk- och blåsarr till ett jobb i juni.

I övrigt har jag hunnit bli uppringd av ytterligare en rekryteringsfirma. Även denna gång gällde det ett jobb som utvecklare på ett spelföretag. Det är bara att konstatera – konjunkturen för systemutvecklare med javakompetens verkar se bra ut. Sen tycker jag att restaurang El Diablo förtjänar ett till besök inom kort.


Kommentarer

2 responses to “Intensiv vecka”

 1. Per Vidar Avatar
  Per Vidar

  Undrade just var ditt bloggande tog vägen. Skulle inte orka blogga själv, och mina dagliga händelser känns inte riktigt tunga nog (vad väger väl dagens höjdpunkt, mitt segdragna maskros-krig i trädgården, mot din spontan-spelning med Carola?), men alla som gör det och dessutom skriver intressant och bra är värda allt beröm de kan få. Kan man inte få höra den där 80-tals-loopen? Vi bloggläsare kräver en länk!

  /P

 2. Kul att bloggen är igång igen. Jag har verkligen saknat den, men förstår att du har en del annat att pyssla med än att skriva på bloggen. Ska bli kul att få höra (se) vad projektet på SVT är för något.
  Var på konsert igår med ork.föreningen. Det är många som hälsar!

  Far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.