Idol – final 5

Igår hade vi en dryg halvdagsrep med det kompletta bandet inför kvällens final. Jonas Gröning anslöt som organist/keyboardist och Stockholm Strings spelar stråkar. Det blev ett bra lyft med live-stråkar faktiskt. Tyvärr är det alltid svårt att få in fyra stråkar i en ljudbild som är ganska dominerad av ett pop-komp, men jag hoppas det funkar. Många ställen dubbas i keyboard för att få det att låta lite mer. Ska ut i bussen om en stund och lyssna in resultatet en smula.

Det blir säkert ett alldeles umärkt program ikväll igen, men min hjärna är redan inne på nästa vecka då nya utmaningar väntar. Ikväll spelar jag bara Motif XS8 faktiskt. Glädje.


Kommentarer

2 responses to “Idol – final 5”

  1. det är kul att läsa din inlägg…och jag förstår att det kanske inte riktigt är till för mig, jag förstår inte alla termer. Vad betyder

    Många ställen dubbas i keyboard för att få det att låta lite mer.

  2. grymmens bra igår! de var vackert med stråk, men precis som du säger så var det väl inte alltid dom nådde ut. men när de gjorde det – tokfint!

    (cissi, jag trooor han menar att stråket dubbas med keybordstråk för att få stråkljudet lite fylligare. rätta mig om jag har fel!)

    må väl mannen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.