IDOL-dagar och andra förberedelser

Det här är en synnerligen intensiv vecka. Onsdagen spenderades i studion med att gå igenom material inför Idol, nästa veckas eventjobb och en massa telefonerande och mailande. Torsdag och fredag är Idol-dagar som vanligt. Denna vecka var det rock-tema, och resultatet blev väldigt bra tycker jag. Aldrig tidigare denna säsong har det känts så jämt – alla levererade ganska bra såvitt jag kunde bedöma från keyboard-platsen.

Clas Olofsson & Jimmy Källqvist

Speciellt var också att Desmond Child var gäst, en av världens största låtskrivare. Kul! Vad som däremot inte var så kul var att han övertalade tre av idolerna att byta låt, så onsdag morgon fick jag börja med att skriva nya noter till bandet, lite hastigt och lustigt. Alltid tråkigt med en massa jobb i onödan, men som sagt blev det en väldigt bra kväll ändå till slut.

Direkt efter sändning åkte jag och skrev ut noter till orkestern i morgon då vi ska repa inför eventjobb. Med 24 man i orkestern blir det en del noter. Ihop-packning av grejer, ett snabbt stopp på Gullmars kebab, sen hem. Nu behövs några timmars sömn för att ladda om till imorgon.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.