Fyrhändigt med Lasse Holm – joråsatt

Lasse Holm och jag!

Carolas 25-årsjubileum som artist avslutades naturligtvis med att vi spelade “Främling” på bästa 80-talsmanér. Precis innan vi ska dra igång ropar Carola upp Lasse Holm på scenen och vill att han ska vara med och sjunga. Men icke – han slår sig ner bredvid mig istället och exakt 2 minuter och 28 sekunder senare har jag spelat “Främling” fyrhändigt med Lasse Holm. Haha – det var stort!

Innan dess hann vi både spela med Christoffer Hiding som blev årets Främling-stipendiat. Vi gjorde två av hans egna soul-låtar och avslutade med Jeff Buckleys “Halelujah”. Utöver det var det naturligtvis en massa artister som gjorde en och annan låt, innan Carola själv avslutade med ett set på åtta låtar. En grymt kul och speciell kväll. En liten detalj som också bör nämnas – Palladium är en ganska liten lokal med en liten scen. Med dagens mått mätt är det helt osannolikt att schlagerfestivalen en gång avgjordes här. Och det var ju på den tiden då inte allt var playback.

Kvällen avslutades med en skön eftersits – jag och Johan Tjernström hamnade dessutom bredvid Carolina Kluft, och det var lättpratat värre visade det sig. Ah, en skön dag!


Kommentarer

4 responses to “Fyrhändigt med Lasse Holm – joråsatt”

  1. Hello mr Robertson, nu har jag koll på dig igen :o) Ser att livet verkar leka för dig, glädje! Hoppas din nacke inte kommer krångla efter krocken där, sånt kan vara lurigt. Nu har jag sagt hejdå till Spectra o det är både skönt o sorgligt, men you´ve been there så du vet ju…Träffade nån PO i Östersund som spelat med dig. Basist?? Vi ska ha konsert i maj ihop m hans frus kör och All For One. Kommer bli kuuuul! Hoppas vi ses snart!
    Erika

  2. thihiiii… va skojsigt :)

  3. Hej, trillade in här av en slump, men utifrån inlägget tror jag mig ha förstått vem du är. Därför vill jag passa på att tacka för din fina och stora insats i Palladium i tisdags. Just den där fyrhändiga Holm-insatsen är minnesvärd. Det lät bra ;) Tyckte mig se och höra din lyhördhet för Carolas gester och musikaliska uttryck på scenen. Hon vet vad hon vill ha ut av musikerna minsann ;) Lycka till i fortsättningen!

  4. […] Gospel i Berwaldhallen. Därefter lite mer gospelgigs, bland annat Gospelfestival i Gävle, Carolas 25-årsjubileum som artist och lite mindre event-jobb. I april ledde jag musiken på en konferens i Elimkyrkan i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.