Efter ytterligare en dag på ett kontor i en London-förort så var det dags att ta sig ut till flygplatsen. Eftersom en Boeing 777 landade på ett tämligen märkvärdigt sätt i går så dras man fortfarande med förseningar. Vi skulle lyft om 20 minuter, men vår flight är försenade till åtminstone efter 23.00. Nåväl, med en dator och en iPod kan man uthärda de flesta förseningar.

Dagen har varit bra. Igår och idag träffade jag utvecklingschefen och diskuterat integrationslösningar och gränssnitt. Tror att det mesta vi ska göra inom projektet kommer att funka bra. Det kommer att bli en hel del rolig kodning, främst eftersom stora delar av regelverket av hur data ska sättas ihop måste göras dynamiskt och måste kunna ändras utan nya byggen av källkod.

Innan vi lyfter tänker jag mig en bit mat, en öl och några cd-inköp.

Uppdatering: Vår flight blev till slut inställd, så det var bara att hämta ut sin väska och dra iväg till ett, förvånande nog, lyxigt flygplatshotell. Nu, 06.38 på plats på Heathrow igen för att förhoppningsvis flyga hem 07.15.


Kommentarer

One response to “Flygsvacka”

  1. Per Vidar Avatar
    Per Vidar

    Hello. Låter som en försening man för en gångs skull kan stå ut med. Sent på kvällen eller tidig morgon spelar ju ingen större roll. Och lyxigt hotell dessutom, låter helt OK. Ses snart på den där för fjortonde gången ombokade lunchen!

    /p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.