Fredagen börjar med ett rejält kamerarep när varje låt spelas tre gånger. Därefter repas lite grejer med Jihde, sen genrep vid 16.00, middag och sen sändning kl. 20.00.

Gårdagen var en smula kämpig, för vi hade rejäla problem med att få till vår lyssning. Alla i bandet kör in-ear, så det ställs höga krav för att det ska funka riktigt bra. Det verkar som att delar av utrustningen inte riktigt håller måttet, så vi hoppas att vi hinner få nya grejer till nästa vecka.

Rent musikaliskt funkade det ganska bra. Tyvärr gillade jag aldrig arr-idén med Främling som reggae (det är alltså artisten som formar arret), något som jag faktiskt tror bidrog till Sepidehs resultat. Tråkigt att hon behövde lämna  – en alldeles för bra sångerska för att åka redan tycker jag.


Kommentarer

One response to “Final 4”

  1. Henrik Winzell Avatar
    Henrik Winzell

    Lyft – helt klart! Men ljudmänniskorna måste börja jobba ordentligt på utljudet, också! ;) Det var först i Agnes låt som det började låta bra om er i bandet. Jag vet inte vad det är som gör det, men i de första låtarna igårkväll smetades alla ljd ihop till en enda gröt. Och det var synthljuden som låg i front. Baskagge fanns nästan inte alls, och basen hade ingen kärna i ljudet överhuvudtaget. Men när Agnes ballad satte igång blev det ett helt annat sound. Mättat, balanserat och bra på alla sätt och vis. Undrar varför…

    Jag vill inte alls vara jobbigt negativ, men jag tycker att ni i bandet förtjänar många hundra kilo bättre ljud än vad som presteras nu. Hoppas min “input” kan vara till hjälp på i alla fall nåt sätt!

    Keep up the good work! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.