Eventjobb i skärgården

I går morse bar det av till Dalarö Skans för ett av årets lite större företagsjobb. Det är alltid samma sköna känsla att efter många timmars förberedelser framför datorn få höra hur allt blir på riktigt, med fullt band och kör.

På morgonen när vi landade på ön blåste det rejält så vi var många som var oroliga över hur kvällen egentligen skulle bli. Självklart fanns förhoppningen att det skulle vara en varm fin kväll för att etablera lite Mamma Mia-känsla. Riktigt så blev det inte, men vinden mojnade till slut och även om värmen inte riktigt infann sig så blev det en fin kväll.

Delar av band och kör
Delar av bandet och kören

Denna kväll bestod bandet av åtta musiker varav en slagverkare och två blåsare. Kören By Grace bidrog också med nio sångare. Tillsammans med min fantastiska och vackra Beatrice, Johan Boding samt den engelska gruppen Escala bjöd vi kunden på en höjdarkväll om jag får säga det själv. Det både sjöngs och spelades på högsta nivå. Kanonbra ljud och monitor – bland det bästa på länge faktiskt. Skönt med in-ear när man gör eventjobb så kan man cua bandet ganska enkelt. En grymt trevlig och kul dag på jobbet.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.