Eventjobb av det större slaget

Då var det över – ett event som planerats under större delen av året gick av stapeln i går kväll på Cirkus. Det blev en synnerligen trevlig dag och kväll. Detta var faktiskt den största orkestern som jag ringt ihop, hela tjugofyra personer, plus en lite större kör samt solister. Som vanligt när jag bokar folk är det minst lika viktigt att folk är sociala, professionella och allmänt sköna som att de måste spela bra. Nu var det toppklass på alla fronter. Det hela avslutades, tro det eller ej, med att jag fick vara med och döda vår gamle kung, Gustav III, men hjälp av en virveltrumma och en stock av modell 5A. Haha, en obegripligt legendarisk avslutning på ett gig.

Stråket och Holgersson rakt framför min plats

I dag var det upp med tuppen – iväg till studion och skriva ut de sista noterna till stråket inför veckans Idol-sändning imorgon. Efter förra veckans show har jag fått ovanligt mycket glada tillrop, inte bara att bandet lät bra utan att artisterna skötte sig och att det var ett allmänt bra program. Faktum är att det känns riktigt bra inför imorgon också – vi ska i vanlig ordning få avverka ett gäng otippade låtar. Kul!


Kommentarer

2 responses to “Eventjobb av det större slaget”

  1. Henrik Winzell Avatar
    Henrik Winzell

    Jag instämmer helt klart med det övriga gänget – ni gjorde ett toppenjobb i fredags! Och ljudet var också mycket bättre. Ska bli kul att se er ikväll. Lycka till! =)

  2. […] inspelningsprojekt, lite julskiva, nyhetsmorgon och en Japan-turné med Lena Maria. Årets största företagsjobb klämdes in mitt i Idol-perioden. Efter slutfinal med Idol blev det lite arrangering åt Daniel […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.