Ett oväntat skönt gig

Hann med en hel del idag. Efter några timmar på SVT drog jag till Sollentuna kyrka för att vara pianist på en konsert med en barnkör. Ett av alla bröd-gig. Trodde jag… Det visade sig att det inte bara var barnkör och jag, utan en gitarrist och en solist också. Och, den gitarristen var riktigt svinbra. By far den bästa akustiska gitarrist som jag spelat med. Så, jag åkte därifrån med ett leende på munnen.

Sen så drog jag hem till min släkting och bestämde mig för att lösa hans nätverksproblem. Även det gick riktigt bra, finally. Nu har jag precis gjort klart min bokföring och tänker försöka ta mig till min revisor imorgon. Soft ändå.

Tidigt i morse lyssnade jag på P1 och kunde inte låta bli att dra på munnen när Camilla Kvartoft, för övrigt en lysande programledare, gjorde allt som stod i hennes makt för att dra fram en intrig när hon intervjuade SVT-chefen Jan Axelsson på ämnet Göran Persson-dokumentären. Suck, hon hade verkligen inget case. Och Göran Persson – nu skriver han en artikel i Svenska Dagbladet om hur dåligt urvalet av material har varit. Allvarligt talat – vad hade han förväntat sig – att SVT skulle göra en snällt bildporträtt med rosa band runt? Snark.


Kommentarer

One response to “Ett oväntat skönt gig”

  1. Fast gör SVT verkligen ett vettigt urval av allt detta? Jag tycker nog att det är ganska tydligt att de vill göra ett upprörande porträtt för att dra tittare till kanalen. Och, är detta verklige så unikt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.